Uitgebreid zoeken

Inloggen

Ingelogd blijven
BrowseSafe categorie brons keurmerk
Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Netwerk sponsormeter.nl

Verkoopmogelijkheden voor sponsors

Bedrijven die voor 105 euro ex btw per jaar een zakelijke abonnement nemen kunnen onbeperkt producten en diensten aanbieden via de marktplaats op onze website. Jij ontvangt een sponsoringbijdrage van € 47,50 als je ons een nieuw bedrijf/sponsor aanlevert. Deze tegenprestaties zijn uniek in sponsoringland en daar zijn we trots op. Lees meer!

Sponsors kunnen hier producten en diensten aanbieden.  Uniek in sponsoringland: sponsors mogen gratis producten en diensten aanbieden  


Na de betaling van de kosten kan de sponsor een jaar lang gratis en onbeperkt adverteren in de Vraag- en aanbodrubriek op onze site. Goedkoper kom je nergens op het internet tegen. Het aanmelden als sponsor kan rechtstreeks door het nemen van een abonnement) of via bemiddeling van een sponsormeter.nl Live dealer . Na de aanmelding sturen we een ditigale factuur toe.   

In de advertenties is ruimte voor de omschrijving, afbeeldingen en een promotiefilmpje. Het is mogelijk om te laten bieden. Reacties (meer info/contact opnemen, reserveren, bestellen etc.) worden meteen doorgestuurd naar de interne berichtenbox en het bij ons bekende e-mailadres van de aanbieder. Er kan ook gelinkt worden naar individuele product- en dienstenpagina's op de website van de sponsor, zodat een geïnteresseerde ook meteen een product of dienst kan afnemen en betalen. De advertenties zijn toegankelijk voor alle abonnees.  

  Dit biedt mij/ons extra kansen! Daarom neem ik/nemen wij nu een abonnement.

Terug, index Home bovenzijde


F5=advertenties verversen. Klikken=meer info of meer keuze

Amateurs, vrijwilligers en goede doelen belonen met stimuleringspremies? Doe je online aankopen en boekingen dan via onze site!


Terug, index Home bovenzijde